Fi de les restriccions de circulació a Prat de la Creu

Des d’aquest dimecres es pot tornar a passar en els dos sentits de la marxa, ja que les obres de la xarxa de calor de FEDA no requereixen tallar part de la via

Els cotxes ja poden circular en els dos sentits.
Els cotxes ja poden circular en els dos sentits.

La circulació al carrer Prat de la Creu recupera des d’aquest dimecres la normalitat, després de setmanes durant les quals, al llarg del dia, els cotxes no podien circular en sentit sud en el tram entre el riu Valira i la rotonda de Govern. Segons s’ha informat des del comú d’Andorra la Vella, les actuacions que FEDA està duent a terme per allargar la xarxa de calor ja no afectaran el trànsit. D’aquesta forma, ja es pot tornar a passar en els dos sentits de la marxa.

La corporació ha anunciat la recuperació de la normalitat a través d’un missatge a les xarxes socials. Cal recordar que, les darreres setmanes, hi havia una restricció important de trànsit durant el dia per facilitar les obres de la companyia energètica. Només els autobusos podien circular en sentit sud en el tram afectat. La resta de vehicles eren desviats i havien d’anar per la carretera general 1 o per l’avinguda Meritxell.

Des d’aquest mateix dimecres, això s’ha acabat. Així, el comú ha indicat que “el trànsit queda restablert les 24 hores al carrer Prat de la Creu”. I és que, les “obres de FEDA ja no requereixen talls en la circulació a la zona”.

Comentaris (1)

Trending