Els estudiants que van a Barcelona disposaran d'un abonament anual de transport

Direct Bus ofereix viatges a setze euros per als alumnes que fan la carrera universitària a la capital catalana

Autobusos del servei internacional Direct Bus.
Autobusos del servei internacional Direct Bus. Altaveu

L'empresa Direct Bus ha posat en marxa un nou abonament anual pels estudiants andorrans a Barcelona a un preu de setze euros per trajecte, i amb l’únic requeriment de ser estudiant i comprar un mínim 24 viatges durant l’any; la companyia es presenta com una opció segura, sostenible i econòmica d’apropar-se al seu lloc d’estudi. El nou producte té la voluntat d'incentivar els viatges entre Andorra i la capital catalana i fomentar que els joves utilitzin el transport col·lectiu de passatgers.

El juny passat, Direct Bus va reprendre el servei de transport que connecta Andorra amb Barcelona·Sants –Aeroport, complint i aplicant les mesures sanitàries de prevenció de la Covid- 19. Una vegada passat l’estiu, l’empresa fa un pas més en el servei de transport de viatgers amb la creació d’un abonament destinat als estudiants andorrans que cursen la seva carrera a Barcelona.

Així, Bartumeu Gabriel, director general d’Autocars Nadal - Grup Julià Delegació Andorra, ha recalcat que: "Tot i la situació actual complicada i les restriccions, seguim apostant per potenciar el nostre mitjà de transport entre la població i fer- lo més accessible a tots els públics. En aquest sentit ens ha semblat interessant dissenyar una proposta enfocada exclusivament als estudiants que viatgen cap al sud amb molta freqüència. Aprofitant la línia regular entre el país i Barcelona, i tenint en compte que el Govern possiblement no atorgarà les subvencions habituals per aquest col·lectiu, per causa de la pandèmia, hem decidit crear una promoció especial i molt atractiva.”

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.