Els estudiants volen que es torni a programar el bus de les 3 d la tarda d’Andorra a la Seu

Es va suprimir durant la pandèmia de coronavirus i hi ha centres educatius, com el de formació professional a Aixovall que acaben a aquella hora

Comentaris

Estació de busos de la Seu d'Urgell.
Estació de busos de la Seu d'Urgell. ARXIU

Els estudiants de la Seu d'Urgell que segueixen classes a Andorra demanen que es torni a programa el bus de les tres de la tarda entre el Principat i la capital alturgellenca. Hi ha centres educatius que acaben les classes cada dia a aquella hora, com és el cas del Centre de Formació Professional d'Aixovall que acull una vintena d'estudiants de la Seu.

L'horari de les tres de la tarda es va suprimir durant la pandèmia, i els estudiants demanen que torni a entrar en vigor perquè en el cas de la formació professional, era el seu mitjà de transport per tornar a la Seu d'Urgell ja que passava per la rotonda d'Aixovall a un quart de quatre aproximadament. Ara s'han d'esperar una hora. També hi ha estudiants de la capital de l'Alt Urgell a la Universitat d'Andorra i a l'Escola andorrana de batxillerat.

Actualment, manquen dos autobusos de baixada i dos de pujada, concretament el de les 14 i les 16 en sentit ascendent des de la Seu d'Urgell i el de les 15 i les 17 en sentit descendent. Així, una persona que entra a treballar entre les 15-15.30 h a Andorra ha d'agafar l'autobús de les 13 hores perquè el de les dues no existeix. Les queixes no es limiten als horaris i també fan esment al preu dels bitllets i abonaments i al mal estat d'alguns dels vehicles.

 

Comentaris

Trending