Es restableix el doble sentit de circulació a Prat de la Creu i s’obre el viaducte de Govern

Es farà aquesta tarda de divendres abans de les sis i es reprenen els recorreguts habituals de les línies de transport públic que havien quedat afectades

Comentaris

Obres al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.
Obres al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Es restableix el doble sentit de circulació al carrer Prat de la Creu a partir d’aquest divendres a la tarda. Amb la recuperació dels dos carrils es reprenen els recorreguts habituals de les línies de transport públic que havien quedat afectades. El comú recomana que se segueixin utilitzant les avingudes Meritxell i Tarragona com a vies alternatives per contribuir a descongestionar el trànsit a la zona.

El trànsit en els dos sentits de circulació al carrer Prat de la Creu es restablirà aquest divendres divendres, abans de les 18 hores. Les obres de construcció de la xarxa de calor que està duent a terme FEDA Ecoterm en aquesta zona de la parròquia s’han pogut avançar al ritme previst i, per tant, es podrà recuperar la circulació en sentit sud que havia quedat tallada des del 8 de novembre. També es reobrirà el viaducte del carrer Doctor Vilanova (l’accés de la plaça Rebés) i fins a la rotonda de Govern, també afectat per les obres.

Amb el restabliment dels dos carrils es recuperen els recorreguts habituals de les línies de transport públic que havien quedat afectades (L2, L4, L5 i L6), així com les línies de bus escolar i la parada de bus comunal de Prat de la Creu, 68 (enfront de l’edifici comunal de noves dependències). El comú d’Andorra la Vella recomana els conductors que segueixin prioritzant les vies alternatives que s’han utilitzant aquests dies (les avingudes Meritxell, Salou i Tarragona) per contribuir a descongestionar el trànsit de la zona.

La represa del trànsit al carrer Prat de la Creu es farà abans de les 18 h per garantir el bon funcionament de la xarxa viària mentre es du a terme l’espectacle inaugural de Poblet de Nadal, que sortirà des del carrer de la Unió, recorrerà l’avinguda Meritxell i acabarà a la plaça Príncep Benlloch (mentre duri el recorregut es tallarà el trànsit a la part alta de l’avinguda). Les obres de desplegament de la xarxa de calor de FEDA continuen però sense afectar la circulació de vehicles, ja que es faran a la zona de voravia. El tram actual s’acabarà de construir abans de Nadal i l’objectiu és desplegar el 2023 el tram entre l’ambaixada espanyola i el riu.

Comentaris (3)

Trending