Es complica el trànsit amb la baixada de pistes

Les retencions s’han començat a concentrar, principalment, a Canillo i la Massana en sentit sud, tot i que el centre del país també està força col·lapsat

Trànsit dens d'entrada a la Massana
Trànsit dens d'entrada a la Massana Mobilitat

Al llarg de tot el pont de la Puríssima el trànsit ha estat més que complicat, en algunes ocasions, a tot arreu del país. Aquest divendres, a més, amb l’arribada de molts turistes que començaven en dijous el festiu, s’augurava un dia complicat. La tancada de les pistes d’esquí, amb tot el moviment de vehicles que això comporta, ha generat alguns punts conflictius, principalment a la Massana i a Canillo en sentit sud.

El moviment de turistes per dins del país s’està deixant notar de forma significativa. Mobilitat informava, a través de les xarxes socials, de diferents punts al país que s’han començat a complicar, sobretot, entrada la tarda. Així, el trànsit es concentra en l’entrada a Canillo en sentit sud, i a la Massana, en ambdós sentits. Cal entendre, per tant, que es pot deure a la tancada de les pistes d’esquí i els visitants que marxen cap a altres punts d’Andorra.

Malgrat això, el centre del país també es troba relativament col·lapsat. El trànsit és dens a l’avinguda Tarragona en sentit nord, però també al carrer de la Unió, que creua el punt neuràlgic de la capital i Escaldes-Engordany. En general, està sent complicat circular per gairebé la totalitat d’Andorra la Vella, amb retencions també a l’avinguda Meritxell.

A la frontera, a més, el flux de vehicles també és constant. De fet, les retencions s’han generat, aquesta tarda, a la sortida per la duana hispanoandorrana. En total, sumant la banda francesa i l’espanyola (sent predominant la darrera) han accedit aquest divendres més de 8.000 vehicles. Amb tot, però, la sortida també ha estat elevada, i han estat més de 7.000 turismes que han deixat el país.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending