Dues dones i tres menors resulten ferits en accidents a Xixerella i Encamp

Els accidents van passar a les 8 de la tarda i a 2/4 de 10 del vespre d’aquest dissabte i en cadascun d’ells s’hi van veure implicats dos turismes, un del Principat i l’altre espanyol

Un vehicle policial d'atestats sota el vial encampadà del túnel dels Dos Valires.
Un vehicle policial d'atestats sota el vial encampadà del túnel dels Dos Valires.

Dues dones i tres menors, tots cinc turistes, han hagut de passar les darreres hores pel centre hospitalari per ser tractats de les ferides sofertes en accidents que hi va haver en les darreres hores d’aquest passat dissabte. Els sinistres, en què hi va haver implicats dos turismes en cada cas, sempre un d’andorrà i un altre d’espanyol, van succeir a les 8 de la tarda a Xixerella i poc abans de 2/4 de 10 del vespre a la sortida d’Encamp, poc després, justament, del Funicamp en direcció a Canillo.

El primer avís el va rebre la policia tres minuts després de les 8 de la tarda per un accident a la carretera de Pal. Hi havia un xoc entre dos turismes, un Volvo XC90 amb matrícula espanyola, i un Mitsubishi Montero amb matrícula del Principat. Els passatgers del Volvo, una dona de 47 anys i un menor d’edat no residents, van resultar ferits. Aquest sinistre va ser força aparatós i relativament virulent.

El segon accident, a priori més lleu però amb un ferit més, va succeir, s’ha apuntat ja, davant l’estació de servei que hi ha a Encamp passat el Funicamp en direcció a Canillo. L’avís va ser rebut per la policia 22 minuts després de les 9 del vespre i l’accident el van protagonitzar dos turismes, un Mazda CX-5 amb matrícula del Principat, i un Audi A4 amb matrícula espanyola. Els passatgers de l’Audi, una dona de 35 anys i dos menors d’edat no residents, van acabar amb ferides.

Comentaris

Trending