La diada de Catalunya provoca cues de fins a deu quilòmetres per entrar al Principat

Els problemes han començat a partir de les deu del matí, tot i que són menys importants un cop ja s’està dins del país

Cotxes fen cua a la rotonda de la Seu d'Urgell.
Cotxes fen cua a la rotonda de la Seu d'Urgell. RADIO LA SEU

La celebració de la Diada de Catalunya sol ser una bona excusa perquè molts catalans pugin a Andorra. I això, un any més, s’està notant a les carreteres. Qui vulgui arribar al Principat necessitarà paciència, ja que hi ha importants retencions per accedir al país a l’N-145, que en alguns moments han arribat a ser de fins a deu quilòmetres.

Els problemes han començat a partir de les deu del matí, quan el volum de vehicles que, provinents de Catalunya, volen arribar a Andorra, s’ha començat a incrementar. Els principals problemes es registren entre els punts quilomètrics 6 i 9 de la via, segons informa el Servei Català del Trànsit, tot i que també hi ha força densitat ja des de la rotonda de la Seu d’Urgell. De fet, en algun moment del matí la retenció ha arribat a ser a tota la via, és a dir, deu quilòmetres de cua.

En canvi, dins d’Andorra la situació és millor. El tram més complicat, com és habitual, és el pas de Sant Julià, amb densitat important de trànsit però sense obligar a aturar-se als cotxes.

Etiquetes

Comentaris

Trending