Denuncien l’accés prohibit de vehicles andorrans a la vall de Santa Magdalena

Des del Parc Natural de l’Alt Pirineu s’ha lamentat que, en alguns casos, els conductors van fer mal bé les barreres posades per evitar que passessin turismes

Comentaris

Un dels cotxes infractors era andorrà.
Un dels cotxes infractors era andorrà. Parc Natural de l'Alt Pirineu

Des del Parc Natural de l’Alt Pirineu s’ha denunciat a les xarxes socials el fet que, al llarg dels darrers dies festius de Setmana Santa, diversos vehicles han accedit a la zona de la vall de Santa Magdalena incomplint les restriccions d’accés amb motoritzat. Alguns dels infractors provenien d’Andorra, com evidencia una de les imatges compartides pels responsables de l’espai. De fet, en alguns casos, fins i tot, haurien trencat elements posats justament per evitar el pas de cotxes.

Així s’ha volgut denunciar a través de les xarxes socials. Es lamenta que “aquests dies festius hi ha hagut diversos vehicles que s’han saltat els trams regulats a la circulació motoritzada”. Aquestes restriccions estan vigents des de fa uns mesos per un doble motiu. En primer lloc, per la seguretat, ja que la presència de neu o gel pot posar en risc els vehicles que hi transitin. En segon lloc, per la conservació de les vies.

En el missatge, es denuncia que, en alguns casos, l’accés s’ha produït no només incomplint la prohibició sinó, a més, “fins i tot trencant les baranes laterals per passar pel mig del bosc”. Lamenten que es tracta de “conductes sancionables que cal evitar”.

Alguns d’aquests vehicles eren andorrans. Així es pot veure de forma clara en una de les imatges compartida a les xarxes de l’espai. Segons les fonts consultades, aquests haurien accedit per Os de Civis o el port del Cantó.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending