Cues de gairebé dos quilòmetres per sortir cap a Espanya

Els problemes s’han començat a registrar a partir de les quatre de la tarda i les retencions ja arriben fins a la zona de l’antic Punt de Trobada

Cotxes fent cua a la general 1.
Cotxes fent cua a la general 1.

Qui vulgui marxar aquesta tarda del país necessitarà una mica de paciència al volant. Sobretot si ho vol fer en direcció a Espanya. El trànsit per travessar la frontera del riu Runer s’està complicant, tenint en compte l’elevat nombre de vehicles que vol viatjar cap a Catalunya. De moment, Mobilitat informa d’1,5 quilòmetres de retencions.

Cap de setmana de juny, bon temps i altes temperatures... La combinació comporta un resultat lògic: són moltes les persones residents que volen passar els dos dies festius lluny del país, principalment a destins de platja. I això comporta que el tram de sortida del Principat estigui registrant una notable afluència de vehicles.

Els problemes s’han començat a detectar cap a les quatre de la tarda. La cua s’ha anat allargant i, en aquests moments, ja arriba gairebé als 2 quilòmetres. És a dir, fins passat l’antic Punt de Trobada. Els problemes s’han allargat gairebé dues hores. Cap a dos quarts de set, mobilitat ha informat que la xarxa viària, i especialment la sortida cap a Espanya, havia recuperat la normalitat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending