Cues de dos quilòmetres per accedir a Andorra i retencions al centre de Sant Julià

La festivitat a Espanya, el trànsit interior en un dia feiner i les obres a l'avinguda Francesc Cairat en són els principals motius

Retencions a l'avinguda Francesc Cairat aquest dimecres al migdia.
Retencions a l'avinguda Francesc Cairat aquest dimecres al migdia. BRU NOYA

El departament de Mobilitat de Govern ha informat aquest dimecres través de les xarxes socials que hi ha cues de dos quilòmetres d’entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana, a l’N-145. Al centre de Sant Julià de Lòria hi ha retencions a l'avinguda Francesc Cairat.

Les retencions al centre de la parròquia laurediana estan motivades, a banda de l'alt volum de vehicles, per les obres que deixen l'avinguda Francesc Cairat amb un sol carril quan en dies de molta afluència de circulació des d'Espanya, com és aquest 12 d'octubre, s'habiliten els dos carrils en sentit nord.

Les retencions han començat a les onze del mati i també n'hi hagut a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella en sentit sud i en el mateix sentit al túnel del Pont Pla. Hi ha densitat al centre d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany a la que també hi contribueix la dificultat per trobar aparcament a causa del tancament de la instal·lació del Parc Central a causa del muntatge de la fira de la capital que tindrà lloc aquest mes. També cal afegir que aquest dimecres és feiner a Andorra amb tot el que això comporta a nivell de trànsit.

Comentaris (3)

Trending