Controls dels mossos per ‘caçar’ andorrans amb multes de trànsit sense pagar

De manera esporàdica, agents de la policia catalana se situen a pocs metres després de la duana de la Farga de Moles i aturen vehicles del Principat que van en direcció a Espanya per fer indagacions

Un control de trànsit dels mossos.
Un control de trànsit dels mossos. ARXIU

De manera esporàdica però més intensament del que ho feien fins ara, agents de trànsit dels mossos d’esquadra estan realitzant controls a la sortida de la duana de la Farga de Moles en direcció a Espanya per localitzar vehicles del Principat que eventualment hagin pogut ser enxampats per radars infringint la velocitat adequada en qualsevol punt de la xarxa viària catalana  i tinguin pendent d’abonar les sancions corresponents.

Malgrat que des de la policia catalana es nega que hi hagi una campanya específica i que, a més, tingui aquesta una voluntat recaptatòria, tot indica que va per aquest camí l’acció dels mossos malgrat que no hi són de forma permanent. En el que portem de setmana s’hi han instal·lat molts pocs cops. En canvi, la setmana passada hi van ser més dies. Tot i això, segons diversos conductors, la intensitat de la presència dels agents de la policia catalana entre la duana espanyola i la rotonda posterior ha crescut molt les darreres setmanes.

Els agents aturen vehicles matriculats al Principat, tant és que siguin turismes com motocicletes o qualsevol altre automòbil, i sol·liciten la documentació del vehicle. També en algunes ocasions, documentació d’identitat del conductor. A través de dispositius mòbils comproven tot seguit si el vehicle en qüestió ha estat caçat per algun radar i, per tant, si té alguna multa pendent. Si no s’abona la quantitat eventualment detectada -i que va fins a un any enrere, quan prescriu la reclamació-, en alguns casos s’ha immobilitzat el vehicle.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending