Col·lapse a la xarxia viària i nombrosos accidents de poca consideració

La coincidència de la plena normalitat a Andorra amb el festiu nacional a Catalunya ha portat un increment molt notable del volum de circulació al Principat

Un dels punts de retenció d'aquest matí, en arribar a la central de FEDA.
Un dels punts de retenció d'aquest matí, en arribar a la central de FEDA.

Els col·lapses en diversos punts de la xarxa viària del Principat i la consumació de diversos accidents, encara que de poca rellevància, ha estat una constant de tot el matí a les carreteres andorranes. El fet que aquest dilluns sigui de plena normalitat a la vida diària i que hagi coincidit amb el festiu nacional a Catalunya han portat un increment molt notable del volum de circulació al país.

I això s’ha notat amb moments, especialment al centre d’Andorra la Vella i Escaldes, de retencions molt accentuades i trànsit puntualment aturat. I a empitjorar la situació i han contribuït tot un seguit d’accidents. Com a mínim, quatre en diversos indrets de la xarxa viària i en diversos moments horaris.

Els dos primers haurien estat atropellaments amb sengles vianants ferits. Quan passaven vint minuts de les 7 del matí a la Massana, a l’altura de l’hotel Marco Polo. I vint minuts més tard aproximadament, a la zona del Pont de la Tosca, a Escaldes. El tercer sinistre ha estat pocs minuts després de les 9 del matí a l’interior del túnel del Pont Pla.

En aquest cas ha estat una topada per abast -és a dir, una col·lisió en què un cotxe circulant al darrere d’un altre ha acabat xocant contra el vehicle que tenia al seu davant- que no ha comportat res més que danys materials. El darrer dels sinistres que han transcendit hauria tingut lloc a l’avinguda Tarragona, a l’altura de l’estació nacional de busos i pocs minuts abans del punt del migdia. En aquest cas s’haurien fet ferides dos motoristes implicats en la topada.

Comentaris

Trending