El COEX instal·la els senyals de cicloturisme que informen de les característiques dels colls

Aquesta iniciativa es fa conjuntament amb Andorra Turisme en el marc de la campanya 'Andorra, Territori Ciclista' del departament de Mobilitat

Un dels senyals que s'han col·locat.
Un dels senyals que s'han col·locat. COEX

Els operaris del COEX estan col·locant aquesta setmana els senyals de cicloturisme que informen de les característiques dels diferents ports i colls. Aquesta iniciativa es fa conjuntament amb Andorra Turisme en el marc de la campanya 'Andorra, Territori Ciclista' del departament de Mobilitat.

'Andorra, Territori Ciclista' és una campanya de seguretat viària per conscienciar dels perills de la carretera i fomentar el "respecte" i la "convivència". Cal recordar que A Andorra hi ha una munió de rutes i ports  per gaudir damunt de la bicicleta. El coll de la Gallina, els Cortals d’Encamp, la collada de Beixalís, la coma d’Arcalís, la Rabassa o el coll d’Ordino són alguns dels noms que els aficionats al ciclisme coneixen perfectament.

De fet, alguns han estat decisius en diverses edicions de la Vuelta i el Tour. Arribades, etapes i ports de muntanya que formen part de les grans pàgines de la història del ciclisme modern, com la d’Arcalís del Tour del 97.

Els cartells que s'estan col·locant informen del desnivell i dels quilòmetres d'ascensió fins el cim. Els colls també són escenari de proves cicloturístiques com la Purito o la Volta als Ports.

Comentaris (10)

Trending