Els ciclistes podran ‘alertar’ que són dins del túnel de Radio Andorra

A l’entrada de la boca sud de la galeria hi ha un dispositiu que permet a l’usuari de bicicleta activar una il·luminació durant un minut que avisa de la seva presència

En primer terme el botó que cal polsar perquè s'activi la il·luminació.
En primer terme el botó que cal polsar perquè s'activi la il·luminació. mobilitat

Els ciclistes podran alertar la resta de conductors de la via -en aquest cas la CG-2- que estan a l’interior del túnel de Radio Andorra. Un dispositiu que s’ha col·locat a proximitat de la boca sud de la galeria permet els usuaris de bicicletes pitjar amb facilitat i sense haver-se d’aturar un botó que activa durant un minut una il·luminació indicativa que a l’interior del túnel hi ha un usuari de bicicleta.

Amb aquest sistema, i tal i com ha anunciat aquest matí Mobilitat, es guanya en seguretat. Tant per al ciclista, òbviament, com per a la resta d’usuaris de la carretera. A l’entorn de la boca del túnel s’hi han col·locat tot de rètols i cartells per anunciar tant la presència del dispositiu com per recordar la necessitat d’haver de mantenir distància amb els ciclistes. No es descarta, si com es preveu el sistema dóna bons resultats, anar implementat el dispositiu a d’altres trams coberts de les carreteres del Principat.

Comentaris (3)

Trending