La carretera de la Coma d’Arcalís queda restringida als vehicles de motor fins al mes de setembre

Només hi podran circular els cotxes autoritzats, com els de l'administració, els d'emergència o els ramaders que tinguin autorització per pastura a la Coma del Forat

La carretera de la Coma d'Arcalís.
La carretera de la Coma d'Arcalís.

Com cada estiu, la carretera de la Coma d'Arcalís es tanca a l'accés de motor a excepció d'aquells vehicles autoritzats, com els d'emergència, d'administració o ramaders autoritzats, entre altres. Unes restriccions que es mantindran fins al pròxim mes de setembre durant gran part del dia.

El Comú d’Ordino ha fet oficial avui, mitjançant el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) les restriccions de trànsit a la  C.S.380, corresponent a la Coma d’Arcalís, des de l’11 de juliol a l’11 de setembre de 2022 de 8.30 a 17.30 hores.

Segons va acordar la junta de govern del comú ordinenc, queda prohibida la circulació a excepció dels vianants i ciclistes, vehicles de ramaders que tenen dret de pastura a la Coma del Forat -amb la corresponent acreditació expedida pel comú d’Ordino-, vehicles de l’administració i d’emergències i titulars de llicència de pesca.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending