Canvis en la ruta de l’L1 per les obres de la xarxa de calor d’Andorra la Vella

Els vehicles deixaran de circular durant un mes per Prat de la Creu i ho faran per les avingudes Meritxell i Príncep Benlloch

Dos autobusos estacionats en les immediacions de l'Estació Nacional.
Dos autobusos estacionats en les immediacions de l'Estació Nacional. Toni Solanelles

L’inici de les obres de la xarxa de distribució de calor de FEDA a Andorra la Vella obligarà, a partir de dilluns,a modificar el recorregut de la línia 1 al seu pas per la capital. Queden anul·lades les diferents parades del carrer Prat de la Creu i els vehicles circularan per les avingudes Meritxell i Príncep Benlloch. En una segona fase dels treballs, els canvis afectaran també a altres rutes de transport públic.

A partir de dilluns i, en un principi, fins al 1 de setembre, l’L1 serà l’única línia afectada. Això fa que, per aquest trajectes, anul·lin les diferents parades del carrer Prat de la Creu: la de La Grau i la de l’Ambaixada Espanyola. La nova ruta passarà per Meritxell i Príncep Benlloch fins a la zona de la baixada del Molí.

La previsió és que aquesta situació s’allargui fins a mitjans de setembre. Ja a l’octubre, inicialment a partir del 19 i fins a mitjans de desembre, s’ha de fer una segona fase de treballs que, en aquest cas, obligarà a tallar un altre tram de Prat de la Creu. Això afectarà la ruta d’altres línies: L2, L4, L5 I L6 amb l’anul·lació de la parada de la Grau.

Mapa amb els canvis a la Línia 1.
Mapa amb els canvis de la Línia 1.

Etiquetes

Comentaris

Trending