Campanya de controls centrada en el transport escolar i de menors

La policia encetarà la iniciativa el pròxim dilluns, coincidint amb l’inici del curs escolar, i controlarà, entre altres, la correcta situació dels infants als vehicles o el fet de no romandre més de dos minuts aturat amb el motor en marxa

Un nen baixa del bus escolar.
Un nen baixa del bus escolar.

La policia portarà a terme els pròxims dies una campanya de vigilància centrada en el compliment de la normativa de trànsit al transport públic, tant pel que fa als passatgers com als menors, tenint en compte l’imminent inici del curs escolar. L’objectiu és conscienciar els pares que porten els fills de la necessitat de fer uns desplaçaments correctes per garantir la seguretat dels infants. Els controls, per tant, se centraran en les zones properes a les escoles i s’avisa que, en cas de detectar conductes imprudents, hi haurà, lògicament, sancions.

La campanya, doncs, té dos vessants. Per un costat, els particulars que porten en persona els menors al col·legi. Així, es vigilarà que els infants de menys d’1,50 no vagin als seients davanters o que hi hagi persones en zones no degudes. Per l’altre, els mateixos autobusos escolars. En aquest cas, es procedirà a controlar el fet de deixar en marxa el motor, les inspeccions tècniques, l’estat dels pneumàtics i passatgers màxim autoritzats i de peu.

La campanya s’iniciarà el pròxim dilluns a les set del matí, coincidint amb l’inici del curs escolar. S’allargarà fins al 29 de setembre, a les set de la tarda.

Comentaris (2)

Trending