La Cambra creu que fins després de les eleccions no es decidirà sobre el tercer vol a Madrid

El president, Josep Maria Mas, creu que el tema no anirà a la velocitat que vol el titular de la cartera de Transports en funcions, Jordi Gallardo

Un avió d'Air Nostrum a l'aeroport de la Seu.
Un avió d'Air Nostrum a l'aeroport de la Seu.

Fa uns dies el ministre d’Economia i Presidència, Jordi Gallardo, manifestava que el sector empresarial havia de dir si assumia la compra de 1.300 bitllets per tirar endavant el vol entre setmana entre l’aeroport d’Andorra-La Seu i Madrid. Manifestava que s’havia de produir una reunió a caixa o faixa, que a hores d’ara no ha tingut lloc i sembla que la decisió no anirà tan de pressa com voldria el titular de la cartera en funcions.

Si fem cas a les manifestacions del president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Mas, la cosa està una mica aturada i creu que fins després de les eleccions generals del 2 d’abril no hi haurà una decisió ferma. “Hi ha hagut una part de les empreses favorables a adquirir els bitllets, ara bé no sé si s’anirà tan ràpid com es vol”, ha puntualitzat.

L’interès hi és, diu, en part per la temporada d’hivern i “no se si s’arribarà a temps, sinó per la pròxima”.  De fet, des del sector de les agències de viatges s’estava pendent de veure les garanties que hi podrien haver en el cas que hi hagués un retorn dels bitllets.

Estem a les portes de l’inici de la campanya electoral i de les eleccions generals del 2 d’abril, i Jordi Gallardo volia deixar tancada aquesta carpeta abans de plegar. Fins i tot havia donat un ultimàtum al sector empresarial i si no es decidien descartaria el projecte. Per al president de la Cambra de Comerç, els tempos són diferents i haurà de ser el nou encarregat de transports qui tiri endavant o no la connexió amb Madrid entre setmana.

Comentaris (1)

Trending