Avís de Mobilitat pels talls de trànsit de les dues darreres proves del Multsports Festival

Les principals restriccions es viuran diumenge amb l’Ironman 70.3 però ja hi haurà afectacions puntuals a la Massana des de dimecres, per l’Andorra MTB Clàssic

Les afectacions de la Ironman 70.3.
Les afectacions de la Ironman 70.3.

La celebració de diferents proves esportives al llarg dels propers dies pot provocar afectacions al trànsit. En primer lloc, a partir de dimecres i fins dissabte pot haver-hi talls de circulació puntuals per l’Andorra MTB Clàssic. Més problemes causarà la darrera prova del Multisports Festival, la Ironman 70.3, amb restriccions a la carretera d’Engolasters, la general 2 i 3 , el túnel de les Dos Valires i el coll d’Ordino.

Les dues darreres proves de la cita esportiva tornaran a tenir afectacions al trànsit, com ja va passar amb la 21 Ports, especialment el passat divendres. Es preveu que l’MTB Clàssic presenti pocs problemes, ja que gran part de la competició es fa per camins de muntanya. Tot i així, Mobilitat ha advertit que, puntualment, “els participants poden travessar algun nucli urbà” de la Massana. I, llavors, es produiria algun tal.

Més es complicarà la situació el cap de setmana, amb l’Ironman 70.3. Dissabte, l’afectació serà exclusivament a la carretera CS-200, la d’Engolasters, entre l’aparcament del llac i el camí Font de la Closa ja des de les set del matí. Diumenge, amb la prova, les afectacions seran encara més importants. La secundària es tancarà ja totalment.

Pel que fa a la CG-2, entre la rotonda d’Engolasters i la del Coll d’Ordino, el carril dret es dedicarà a la prova entre les set del matí i la una de la tarda. El coll també romandrà tancat de les vuit a les dues. També hi haurà restriccions a la carretera d’Anyós, el túnel de les Dues Valires i la CG-2 i la CG-1 fins al Parc Central.

Comentaris (2)

Trending