Andorra la Vella amplia la prova pilot de circulació amb sentit únic al carrer Sant Andreu

La modificació s’estendrà, com a mínim, fins a finals de setembre amb l’objectiu de comprovar l’afectació en el trànsit durant el període escolar

El carrer Sant Andreu a l'alçada de l'hospital
El carrer Sant Andreu a l'alçada de l'hospital Comú d'Andorra la Vella

La Junta de Govern del Comú d’Andorra la Vella ha acordat allargar la prova pilot iniciada el 4 d’agost per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, el vial que connecta els carrers Bisbe Príncep Iglesias i de la Creu Grossa amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. D’aquesta manera, els vehicles només poden anar pel carrer Sant Andreu en direcció al centre sanitari.

La mesura té l’objectiu d’avaluar l’impacte en el trànsit durant el període escolar que s’iniciarà la setmana vinent, i des del comú de la capital s’ha proposat al Comú d’Escaldes-Engordany valorar conjuntament els resultats obtinguts a final de mes abans de prendre decisions definitives sobre la circulació en aquest vial.

La prova pilot es va prendre com a mesura de pacificació del trànsit als carrers Bisbe Príncep Iglesias i Creu Grossa que, darrerament, s’havien convertit en una zona amb una elevada afluència de vehicles que circulaven a alta velocitat. L’acció, a més, es complementa amb la construcció recent d’un pas de vianants amb elevació, adaptat a una accessibilitat universal al carrer de la Creu Grossa número 3.

Comentaris

Trending