Alteració dels carrils a l’avinguda Consell d’Europa de la capital per les obres al passeig del Riu

S’ha modificat lleugerament el traçat entre el pas de vianants de la Rotonda i el pont de París però cal anar en compte perquè hi ha menys espai per circular

Els carrils senyalitzats en groc.
Els carrils senyalitzats en groc. Toni Solanelles

Les obres de remodelació, millora i embelliment del passeig del Riu a l’altura de la Rotonda i fins al rètol lluminós d’Andorra la Vella demanda espai i ha obligat a fer una petita alteració dels carrils de l’avinguda Consell d’Europa, que porten cap a Escaldes, des del pas de vianants que hi ha a l’avinguda Meritxell fins al pont de París. És una modificació lleugera del traçat però prou sensible com perquè s’hagi de circular amb cura en aquest tram.

Senyalitzats ara en groc, els dos carrils han perdut amplada i, per tant, cal estar més atent que mai a les distàncies entre els dos ‘carrers’ per als vehicles. A més, també cal parar compte si es vol canviar el sentit de la marxa per incorporar-se cap a Mitjavila per anar en direcció a Prat de la Creu o ascendir cap a Meritxell. Perquè just el carril que porta de retorn cap al centre d’Andorra la Vella és el que més significativament s’ha alterat.

Comentaris (2)

Trending