Alerten de la perillositat dels treballs de substitució de les baranes protectores dels vianants

La ubicació al bell mig de la carretera, a la CG-2, a la sortida de Canillo en direcció a Soldeu, d’un bloc de formigó per deixar clar que no es pot passar pel carril dret causa estupefacció entre els conductors

Situació de la via anit.
Situació de la via anit.

Conductors que les darreres hores han circulat per la carretera general CG-2 a l’altura de Canillo, especialment a la sortida de la parròquia i al tomb de Sant Joan de Caselles, han alertat de la perillositat que suposen els treballs de substitució de les baranes protectores dels vianants que eventualment passin per la voravia.

Al bell mig de la via, acompanyant la senyalització lumínica i per tal de deixar clar que al carril dret no s’hi podia circular, s’hi va situar un bloc de formigó que alguns dels conductors que han usat la via han observat com un perill. Alhora, tampoc no han trobat normal que les baranes o proteccions de fusta que han de substituir les metàl·liques, estiguin dipositades damunt de la calçada.

WhatsApp Image 2023 04 26 at 10.37.05
Les baranes metàl·liques substituïdes i els elements de fusta.

En aquest darrer cas, consideren que els elements de fusta poden representar un altre risc per als usuaris de la via i, alhora, per la seguretat del material tampoc no seria la millor solució vist que hi podria haver un risc eventual de sostracció.

Comentaris (2)

Trending