L’actual cap d’àrea del COEX es perfila com a imminent nou director de Mobilitat

David Palmitjavila ja té experiència en la gestió del centre nacional del trànsit i ara agafaria el relleu de Jaume Bonell, que es prejubila en pocs mesos

David Palmitjavila en una roda de premsa.
David Palmitjavila en una roda de premsa. SFGA

L’actual cap d’àrea del departament de conservació i manteniment de carreteres (COEX), David Palmitjavila, es perfila com el futur substitut de Jaume Bonell al capdavant de Mobilitat. No li vindria de nou el càrrec a Palmitjavila, que durant molts anys ja va ser el màxim responsable de l’agència que es dedica a la gestió del trànsit. De fet, l’enginyer va agafar l’excedència d’aquell lloc per dedicar-se a la política. Durant vuit anys va ser cònsol menor de Canillo.

Quan va acabar el mandat polític i va decidir tornar a l’administració -tenia un lloc reservat al ministeri d’Interior-, finalment es va reubicar com a cap d’àrea del COEX, essent, de fet, el màxim responsable operatiu d’aquest departament, que patia diverses anomalies, amb un dels caps de servei, almenys llavors, enfrontat amb el ministre de tutela. Bonell, de la seva banda, està a poques setmanes o mesos de prejubilar-se.

Una vegada sigui efectiva la disposició transitòria que modifica via Llei del pressupost la Llei de la Funció Pública en relació a retornar certes condicions als funcionaris que arriben a una certa edat i tenen una trentena d’anys de servei a l’administració, Bonell preveu prejubilar-se. I serà, en principi, duran el primer trimestre del 2023. De fet, no és l’únic treballador públic ni molt menys que està esperant la mateixa situació per deixar l’administració. Per prejubilar-se’n.

Comentaris (18)

Trending