Un accident a la rotonda del KM0 complica encara més una jornada difícil a la xarxa viària

Una topada entre en què s’hi han vist implicats almenys un cotxe i una moto i que ha causat ferides al conductor del vehicles de dues rodes intensifica les retencions al centre del país

Comentaris

El vehicle d'atestats de la policia al lloc on hi ha hagut l'accident.
El vehicle d'atestats de la policia al lloc on hi ha hagut l'accident. Pilar Candel

Un accident a la rotonda del KM0 en què s’hi haurien vist implicats, com a mínim, un cotxe i una moto, està complicant més encara una jornada que ja es preveu molt difícil a la xarxa viària i que, de fet, des de primera hora del matí ho està sent. La finalització del pont del Pilar està portant desenes de vehicles, centenars, a les carreteres del país. La topada al cèntric punt rodó ha contribuït a embussar més encara la circulació al centre del Principat.

L’accident hauria succeït al tomb de 2/4 de 12 del migdia i ha causat ferides, com a mínim, al conductor de la motocicleta que s’hauria vist implicada en el sinistre. L’accidentat hauria estat traslladat al centre hospitalari sense que se sàpiga ara mateix l’abast de les lesions que hagi pogut sofrir.

Les retencions, que fins ara afectaven especialment el centre del país, ja s’han traslladat cap al sud del país, centrant-se a Sant Julià de Lòria. Com es preveia, l’operació sortida s’ha concentrat des del centre de la parròquia fins a la frontera hispano-andorrana, amb més de cinc quilòmetres de cues, que fan que sortir del país sigui força complicat. Al llarg del matí, i amb major afluència a partir de les 12, han passat per la frontera cap a Espanya pràcticament 4.000 vehicles espanyols i més de mil francesos.

WhatsApp Image 2021 10 12 at 12.03.41

Circulació a la rotonda de la Dama de Gel. Pilar Candel

-seguirà ampliació-

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending