Ingressats a planta els dos motoristes ferits amb fractures de fèmur

En l'accident de l'Aldosa de la Massana, la CG-3 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa mentre els serveis d'emergència atenien la víctima, fet que ha generat cues importants tant en sentit ascendent com descendent.

Comentaris

Cues en direcció nord.
Cues en direcció nord. E.P.

Els dos motoristes accidentats aquesta tarda a la Massana i a Escaldes-Engordany ingressen a planta de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb fractura de fèmur en els dos casos, a l'espera que siguin intervinguts. El de la Massana, però, ha tingut una afectació important a la circulació viària i és s'ha hagut de tallar la CG-3 en els dos sentits de la marxa mentre els serveis d'emergència estaven actuant en el lloc.

Tot ha quedat en un ensurt, però podia haver estat molt més greu. Una noia, resident de 17 anys, ha resultat ferida a la rotonda d'accés a l'Aldosa de la Massana, a la CG-3. Precisament, l'indret del sinistre ha complicat la circulació a les Valls del Nord, sobretot, quan s'ha hagut de tallar el pas dels vehicles en ambdós sentits de la durant més de mitja hora mentre els efectius d'emergències treballaven en l'indret, ja que també quedava bloquejat l'accés a la carretera de l'Aldosa i Anyós. Una vegada evacuada del lloc de l'accident, la circulació s'ha reobert i a les cinc de la tarda s'havia recuperat la normalitat.

Ja a l'hospital se l'ha acabat de valorar on se li ha detectat una fractura de fèmur, que fa que hagi ingressat a planta a l'espera que es resolgui quirúrgicament la lesió. L'avís, com informa la policia, s'ha produït a les 15:48 hores i s'han vist implicats un turisme, marca Mitsubishi Space Star, i una motocicleta, marca Yamaha N-MAX 125, ambdós amb matrícula andorrana. Fins als llocs s'han desplaçat bombers, una ambulància avançada del Servei Urgent Mèdic (SUM), policia i agents de circulació.

Tot just una hora més tard, a les 16:58 hores, hi ha hagut un altre accident amb una única motocicleta implicada, en aquest cas, una KTM 250 EXC a la plaça Dos Valires d'Escaldes-Engordany. El seu conductor, un noi resident de 21 anys, ha resultat ferit en caure de la moto. També ha estat traslladat a l'hospital on després de les proves pertinents se li ha detectat una fractura de fèmur. Fins als llocs s'han desplaçat una ambulància convencional i una ambulància avançada del Servei Urgent Mèdic (SUM) i agents de circulació.

Comentaris

Trending