'Missió zero accidents' tanca el 2019 sense cap sinistre mortal de motos i bicis

La campanya d'aquest any anirà dirigida als automobilistes

-
-
L’Automòbil  Club d’Andorra (ACA) i el Govern han tancat el primer any de la campanya ‘Missió zero accidents’ amb l’objectiu assolit de cap accident mortal en motos i bicicletes,  els vehicles objectiu de l’acció. El lema era ‘conduir una moto no és un joc de nens’. L’any 2018 van morir a les carreteres del país quatre motoristes i un ciclista.

El secretari general de l’ACA, Antoni Sasplugas ha dit aquest dijous que tenen la sensació de la feina ben feta. El president de l’entitat, Enric Pujal ha explicat que “ara la idea és que es mantingui la xifra de zero accidents”. Ha recordat que un 17% del parc de vehicles el formen les motos i que hi ha una xarxa viària de 297 quilòmetres amb molta densitat de trànsit, entre  la població i els visitants.

Durant l’any passat també es van realitzar uns cursos de conducció de motocicletes. Pujal també ha volgut destacar que els joves no són els més imprudents “perquè si mirem l’edat dels accidentats és més alta”.

La campanya 2019 va tenir com a eix central un anunci que va ser visualitzat per quasi 50.000 usuaris únics a les xarxes socials. La campanya continuara aquest any i el pròxim. La d'aquest any anirà adreçada als automobilistes tenint en compte que el 2019 hi ha haver dos accidents mortals.

Comentaris (1)

Trending