Tercera nit tropical de l’estiu al Roc de Sant Pere i temperatura mínima de rècord a les Salines

Al centre i sud del país les temperatures mínimes no han baixat dels 20 graus, mentre que a mitja muntanya el mercuri s’ha quedat en els 14,2 durant la primera part

Temperatura mínima d'aquesta passada nit
Temperatura mínima d'aquesta passada nit

Alguns els ha costat dormir aquesta passada nit, sobretot a la vall central i al sud del país. I és que la temperatura mínima no ha baixat dels vint graus. Això significa que s’ha viscut una nit tropical. En aquest cas, ha estat la tercera de què portem d’estiu a l’estació meteorològica del Roc de Sant Pere. Així mateix, a les Salines (1.445 metres) s’ha registrat la temperatura més alta per a un mes d’agost, 14,2 graus.

L’inici del mes d’agost ens ha deixat una nit tropical al centre i sud del país amb temperatures mínimes que no han baixat dels 20 graus. Segons indica el Servei Meteorològic, la mínima més elevada s’ha registrat a la Margineda amb 20,7 graus, seguida de la Borda Vidal on el mercuri s’ha quedat en els 20,3 graus i al Roc de Sant Pere la temperatura aquesta passada nit s’ha quedat en els 20 graus. En aquest darrer cas ha sigut la tercera nit tropical de l’estiu.

A mitja muntanya també s’ha viscut una nit càlida, amb rècord de temperatura mínima alta a les Salines (1.445 metres). Durant la primera part de la nit s’han arribat als 14,2 graus. Després el mercuri ha anat baixant pel canvi de la direcció del vent.

A partir d’aquesta tarda, segons la previsió del Servei Meteorològic, s’espera que les temperatures baixin notablement aquesta tarda i, sobretot es notarà demà amb mínimes al voltant dels 16 graus i les màximes que no superaran els 25.

Comentaris

Trending