Un seminari per fomentar la mobilitat sostenible per a empreses i entitats

L’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic ha organitzat la trobada per presentar alguns exemples en relació al desenvolupament o aplicació de metodologies

Un moment del seminari per les empreses.
Un moment del seminari per les empreses.

L’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic (OECC) ha organitzat aquest matí un seminari virtual sobre els plans de mobilitat sostenible per a les empreses i entitats públiques. L’objectiu de la trobada ha estat el de presentar els exemples d’algunes entitats en relació al desenvolupament o l’aplicació de metodologies per tal de fer-les extensives a la resta que encara ho han de fer.

La trobada s’ha dividit en dos blocs. Un primer bloc ha comptat amb les presentacions de Marc Cornella en representació de Vallbanc, Mireia Maestre en representació de Morabanc i Miquel Rossell en representació del Comú d’Andorra la Vella. En aquest punt s’han tractat els diversos procediments sobre les preguntes inicials que cal abordar i sobre les fases de diagnosi, estimacions i implantació. En el segon bloc, s’han tractat accions concretes, aplicacions pràctiques i instruments de seguiment, en aquest cas a través de les presentacions de Pyrénées (Ana Serral i Verònica Afonso), Indústries Montanya (Servando Meglio i Carina Regalo) i FEDA (Joan Lluís Armengol).

La resta d’empreses i entitats, públiques o privades, sotmeses al Reglament, han pogut interactuar amb els ponents per conèixer de primera mà com aquestes han abordat el procediment d’implantació.

Etiquetes

Comentaris

Trending