Recta final dels treballs de neteja de la part baixa del riu Montaup, a Canillo

La feina, encomanada pel ministeri de Territori a l’empresa Construccions Purroy per poc més d’11.000 euros, hauria d’estar enllestida la primera setmana de setembre

Estat dels treballs, a Canillo,
Estat dels treballs, a Canillo, GOVERN D'ANDORRA

La primera setmana de setembre està previst que acabin les obres de neteja de la part baixa del riu de Montaup, a Canillo. L’adjudicació, que es va aprovar al Consell de Ministres, ha recaigut sobre l’empresa Construccions Purroy per un import total d’11.031,02 euros. L’actuació respon a una demanda del comú de Canillo al Ministeri de Territori i Habitatge i consisteix en la retirada de materials sedimentaris de la part baixa del riu, especialment els dipositats sota la CG-2 i en el tram sota l’Oficina de Turisme canillenca.

Les tasques de manteniment del curs del riu de Montaup han millorat al llarg dels anys, en particular després de les últimes actuacions de consolidació del llit del curs fluvial en el tram de la carretera secundària fins les escoles de Canillo, juntament amb la barrera de retenció de sediments que es va instal·lar en el mateix projecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending