Presentat el primer mapa-guia del Parc Pirinenc de les Tres Nacions

Es distribuirà en oficines de turisme, punts d'informació i establiments turístics d'Andorra, Catalunya i Occitània

Comentaris

Els participants a l'acte durant la presentació.
Els participants a l'acte durant la presentació. Comú de la Massana

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat, Ferran Miralles, acompanyat de la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; l’alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla; el president de la junta Rectora del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Joan Ordi, i el director del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Marc Garriga, han presentat aquest divendres el primer mapa guia del Parc Pirinenc de les Tres Nacions (PP3N).

 

La representació andorrana ha estat formada pel cònsol d'Ordino, Josep Àngel Mortés i pel conseller de Medi Ambient del comú de la Massana, Sergi Gueimonde. El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha dissenyat aquest mapa, en coordinació amb  els espais naturals que integren el PP3N  i amb la col·laboració de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Atès que Catalunya, França i Andorra fan servir sistemes de projecció cartogràfics diferents, ha calgut la unificació i la integració de la informació cartogràfica dels diferents àmbits territorials. S’imprimirà a tots tres països i es distribuirà abans de Setmana Santa de manera gratuïta en els centres d’informació de tots els parcs naturals (un total de 13) i oficines de turisme (22) que formen part del Parc Pirinenc de les Tres Nacions. L’acte ha tingut lloc al despoblat medieval de Santa Creu de Llagunes, el jaciment arqueològic més important del Parc Natural de l’Alt Pirineu, dins del terme municipal de Soriguera.

Etiquetes

Comentaris

Trending