La nova edició del Concurs d’Iniciatives Ambientals inclou un premi especial en consum sostenible

És la setzena i té l’objectiu de reconèixer i donar visibilitat als projectes i accions que es  porten a terme al país

Comentaris

La tècnica del departament de Medi Ambient del Govern, Laura Coll i la consellera de Medi Ambient d'Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell.
La tècnica del departament de Medi Ambient del Govern, Laura Coll i la consellera de Medi Ambient d'Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

Torna el Concurs d’Iniciatives Ambientals i ho fa amb més empenta. El certamen, que està organitzat conjuntament entre el comú d’Escaldes-Engordany i el departament de Medi Ambient del Govern a través de l’impuls d’Andorra Sostenible, arriba a la 16a edició.

Enguany les tres categories de premis del concurs són les següents: ciutadania, empreses, escoles i, com a novetat d’enguany, un premi especial basat en el consum sostenible. Així, poden participar en el concurs tots els ciutadans, les escoles, els organismes públics, les empreses i les entitats sense ànim de lucre que desenvolupin iniciatives sostenibles.

El concurs té l’objectiu de reconèixer i donar visibilitat als projectes i accions que es  porten a terme al país, premiant les millors propostes ambientals desenvolupades o en curs de realització durant l’any 2022. Els àmbits del concurs es centren en: consum i desenvolupament sostenible, sensibilització i educació ambiental, millora del medi ambient i reducció dels impactes negatius, millora de la mobilitatsostenible, millora de gestió dels residus i del consum d’energia.

Etiquetes

Comentaris

Trending