El Museu de l’electricitat estrena exposició sobre el canvi climàtic

La mostra està dissenyada per ‘Cartooning for Peace’ i la visita serà totalment gratuïta

L'exposició es podrà visitar al Museu de l'Electricitat als horaris habituals de la instal·lació
L'exposició es podrà visitar al Museu de l'Electricitat als horaris habituals de la instal·lació FEDA

El MW Museu de l’electricitat ha inaugurat aquest dijous l’exposició “Déssine-moi l’écologie”, en presència de la directora d’Activitats de Creixement de FEDA, Imma Jimenez i el director del Departament de Sistemes educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals, Josep Areny. La mostra aborda qüestions relacionades amb la contaminació, la gestió de residus i la biodiversitat amb l’objectiu de conscienciar els joves sobre el canvi climàtic i animar-los a implicar-se per un món sostenible.

FEDA també ha informat que, “fruit de les bones relacions” entre la companyia, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i ‘Cartooning For Peace’, un joc de l’exposició també estarà disponible durant els cursos escolars 2020-2021 i 2021-2022 per als centres educatius d’Andorra que ho sol·licitin. En aquest cas, l’activitat anirà adreçada a alumnes de segona ensenyança, formació professional i batxillerat. En aquest sentit, Areny ha explicat que aquesta exposició permetrà treballar l’educació per al desenvolupament sostenible (EDD) i la competència científica dels alumnes per fomentar la seva responsabilitat en qüestions ambientals.

L’exposició va ser creada a principis del 2020 per ‘Cartooning for Peace’, una xarxa internacional de dibuixants de premsa “decididament compromesos en la lluita pel medi ambient”.

Jimenez ha posat de manifest que aquesta exposició “encaixa amb els valors de la companyia, ja que aborda aspecte com la sostenibilitat, eix estratègic de FEDA”. També ha destacat la importància de “promoure aquest tipus d’iniciatives per a conscienciar la societat de la problemàtica de l’emergència ecològica, en aquest cas, a través dels onze panells que compta l’exposició amb un toc humorístic”. Per altra banda, també ha destacat que amb la voluntat d’apropar la mostra a un major nombre de visitants, l’entrada al MW museu de l’electricitat serà gratuïta.

L’exposició va ser creada a principis del 2020 per ‘Cartooning for Peace’, una xarxa internacional de dibuixants de premsa “decididament compromesos en la lluita pel medi ambient”. De fet, el MW Museu de l’electricitat, en col·laboració amb l’Ambaixada de França a Andorra, va acollir durant el 2019 l’exposició “Ça chauffe pour la planète”, creada per la mateixa organització, i va ser visitada per més de 2.100 persones, de les quals més de 1.100 van ser alumnes dels diferents sistemes educatius.

La mostra es podrà visitar en els horaris habituals del museu -de dimarts a dissabte de les 9:30 del matí a les 13:30 hores i des de les 15:00 de la tarda a les 18:30 hores, i els diumenges i festius de 10:00 del matí a 14:00 de la tarda.

Etiquetes

Comentaris

Trending