​Calvó es mostra “tranquil·la” per la investigació judicial pel sobrecost del forn incinerador

Tres anys després de presentada la querella per part d'Apapma, la Batllia ha iniciat la instrucció del cas, però la titular de Medi Ambient recorda que al seu dia ja es va arxivar

Sílvia Calvó mostra el certificat de vacunació després d'haver rebut el vaccí d'AstraZeneca.
Sílvia Calvó mostra el certificat de vacunació després d'haver rebut el vaccí d'AstraZeneca. SFGA

La ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó, s’ha mostrat molt tranquil·la amb el procés d’instrucció iniciat pel sobrecost de la construcció del forn incinerador. “Tots al ministeri estem molt tranquils. A la seva època ja va haver-hi les corresponents tramitacions judicials i es va arxivar el cas, per tant no ens preocupa”, ha afirmat la titular ministerial.

Tot i això, el Tribunal Constitucional va donar la raó a Apapma sobre aquest procés a què ha fet referència la ministra, indicant que s’havia vulnerat el dret fonamental a la jurisdicció de l’associació. De moment, sembla que cap de les parts s’ha pronunciat ni s’han sol·licitat diligències al ministeri. “Tot està en mans de tribunals i encara no podem facilitar més informació, no sabem res més”, ha indicat Calvó. La querella criminal va ser ratificada fa poques setmanes pels responsables de l'entitat ambientalista.

Una imatge del 'complex' de Ctrasa.

Relacionat

La Batllia activa la investigació per aclarir si el sobrecost del forn incinerador va ser delictiu

Pel que respecta al brot de Covid-19 dels components d’Afers Exteriors, Calvó ha afirmat que no afectarà en res a la Cimera Iberoamericana, que no corre perill. “Tot seguirà de la mateixa manera i estem tots a disposició per poder seguir treballant en aquest projecte”, ha confirmat. A més, la ministra s’ha vacunat avui amb la primera dosi d’AstraZeneca i ha volgut recalcar l’organització del centre, animant a la població a inscriure’s.

Comentaris

Trending