Fridays For Future reclama “accions directes” contra la problemàtica del canvi climàtic

El col·lectiu i alguns ciutadans s’han concentrat de manera pacífica aquesta tarda a la plaça del Consell General

Els assistents col·locant espelmes
Els assistents col·locant espelmes FFF_Andorra

Fridays For Future Andorra, en companyia d’altres col·lectius i ciutadans del país, s’ha concentrat aquesta tarda a la plaça del Consell General per demanar “accions contundents” contra el canvi climàtic i impedir l’augment de la temperatura del planeta terra. Entre les propostes, han destacat la necessitat de fomentar el transport públic i les energies renovables i d’evitar “construccions de grans dimensions que puguin causar un gran impacte a nivell mediambiental”.

La concentració s’ha dut a terme sota el paraigua del moviment #FightFor1point5, el qual té l’objectiu d’evitar l’augment de la temperatura del planeta per sobre d’un grau i mig, ja que, actualment, la xifra es situa només a tres dècimes -1,2-. A l’acte han acudit prop d’una vintena de persones i ha comptat amb la presència de membres del moviment Ad Hoc.

El portaveu de Fridays For Future, Marc Salinas ha destacat que “volem que Govern tracti la problemàtica del canvi climàtic com cal i que faci els esforços pertinents. Fa 5 anys que van signar l’acord de París, però considerem que són necessàries més accions directes”. Per realitzar la protesta pacifica, els assistents han portat alguns cartells i han encès diverses espelmes.

Etiquetes

Comentaris

Trending