Fridays For Future farà una concentració per reclamar accions contra l’augment de la temperatura

El col·lectiu argumenta que, encara que Govern va signar l’acord de París, no està duent a terme iniciatives per evitar aquesta problemàtica

Cartell que anuncia la concentració
Cartell que anuncia la concentració FFF_Andorra

Fridays For Future Andorra ha convocat una “concentració pacífica” el pròxim divendres a les 18:30 hores a la plaça del Consell General per demanar “una acció climàtica un futur digne i per quedar-se sota l’augment d’un grau i mig de la temperatura global”. Segons el col·lectiu, la inacció de Govern després de signar l’acord de París fa cinc anys els ha portat a reclamar solucions per aquesta problemàtica.

La iniciativa s’emmarca en una demanda realitzada pel moviment jove arran del món sota el hashtag #FightFor1Point5!. Concretament, els impulsors de la concentració han destacat la importància de reduir el preu del transport públic, dotar-lo de més connexions i promocionar-lo de manera més activa, així com evitar la construcció del telefèric de Carroi o de promocions de luxe a indrets naturals.

Per evitar la propagació de la Covid-19, el col·lectiu ecologista ha recomanat portar un cartell i/o una espelma i, de manera ordenada, mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig i portar la mascareta en tot moment. A més, han anunciat que posaran gel hidroalcohòlic a la disposició dels assistents.

Cartell dissenyat pel col·lectiu ecologista
Cartell dissenyat pel col·lectiu ecologista

 

Etiquetes

Comentaris

Trending