El cos de Banders troba un mascle de mufló caçat de forma furtiva

La temporada per poder fer-ho de forma legal va finalitzar a finals del mes de juliol i, per tant, s’està mirant de trobar el responsable

El cos del mufló caçat de forma furtiva a Ordino.
El cos del mufló caçat de forma furtiva a Ordino.

El cos de Banders ha compartit a través de les xarxes socials la troballa d’un mascle de mufló que hauria estat caçat de forma furtiva. Concretament, la temporada per poder fer-ho de forma legal va finalitzar a finals del mes de juliol, per tant, suposa una infracció i s’està mirant de trobar el responsable.

El mascle de mufló, que li faltava el cap, ha estat trobat a la zona del Bosc Viu d’Ordino per agents del cos de Banders. Per tal de denunciar els fets, s’han compartit imatges a través de les xarxes socials, especificant que, el fet d’haver donat caça a aquest animal durant el mes d’agost, “constata que alguns no respecten les normes”.

Els muflons són una espècie no autòctona al país, que ha estat introduïda i que ha vist augmentat el seu nombre de manera significativa els darrers anys. Per aquest motiu, s’especifica molt concretament les dates per poder fer-li caça de forma legal i segura. Aquest període va finalitzar durant el mes de juliol. El cos de Banders, amb aquestes imatges a través de les xarxes socials, busca la col·laboració ciutadana per poder trobar el o els responsables.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending