Calamarsa fugaç i pluja gairebé generalitzada a tot el país

Tot i que el matí de dissabte ha començat assolellat i amb temperatures elevades, la tarda ha complert amb les previsions meteorològiques i ha portat precipitacions a la majoria de parròquies

Comentaris

Un moment de calamarsa a Escaldes-Engordany
Un moment de calamarsa a Escaldes-Engordany

Els ruixats han estat intermitents al llarg de tota la setmana, però aquest dissabte a la tarda s’han intensificat. S’ha arribat, fins i tot, a tenir alguna pedregada fugaç a diversos punts del país, com Escaldes-Engordany, Andorra la Vella o Sant Julià de Lòria. La pluja, però, també ha estat generalitzada a gran part del territori, complint així amb les previsions meteorològiques.

Aquest dissabte, de fet, es tenia avís groc per tempestes al vespre i a la nit. Ja es preveia que poguessin anar acompanyades de calamarsa, i així ha sigut. De forma relativament fugaç, durant uns minuts, però intensament ha caigut una pedregada a diferents punts del país. Principalment, a la vall central i a Sant Julià de Lòria.

Així mateix, la pluja s’ha deixat veure des del migdia i s’espera que continuï tota la nit, segons les previsions del servei de meteorologia. Les precipitacions han sigut, a intervals, força intenses a gran part del país. Aquest diumenge es mantindran els núvols, tot i que s’espera que no hi hagi precipitacions i que baixin les temperatures, que han sigut especialment elevades els darrers dos dies.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending