Avís groc per tempestes que se suma al taronja per l’onada de calor

Aquest diumenge serà el dia més càlid de la setmana amb temperatures que arribaran als 36 graus a Andorra la Vella i 32 a 1.500 metres

Avisos meteorològics
Avisos meteorològics

El Servei Meteorològic ha activat l’avís groc per tempestes, tenint en compte que de cara al migdia creixeran núvols que seran amenaçadors i poden provocar alguna tempesta. Aquest avís se suma al taronja que es va activar divendres per l’onada de calor amb temperatures màximes que avui poden arribar als 36 graus a la capital.

La previsió meteorològica indica que la massa d’aire calent es posicionarà sobre el Principat, fet que comportarà que avui sigui el dia més càlid de la setmana. A Andorra la Vella es preveu una temperatura màxima de 36 graus, 32 a 1.500 metres i 19 al Pas de la Casa. Cap al migdia, creixeran núvols amenaçadors que poden descarregar alguna tempesta. Per aquest motiu, des del Servei Meteorològic s’ha activat l’avís groc.

Cal tenir en compte que hi ha activat des del divendres un avís taronja, precisament, per l’onada de calor al centre i sud del país. Precisament, en aquesta àrea del Principat el perill d’incendis es troba al nivell 2 i a fons de la vall de la zona nord, el perill és alt. Les altes temperatures han deixat  una nit tropical a les estacions meteorològiques de la Magrineda i a la de la Comella amb temperatures mínimes de 20,6 i 20,3 graus, respectivament.

Comentaris

Trending