Avís groc pel risc de tempestes al llarg de la tarda

Des de Protecció Civil es demana retirar objectes que puguin caure de balcons i finestres i precaució a l’hora de conduir i fer activitats a l’exterior

Mapa de risc compartit pel Servei de Meteorologia.
Mapa de risc compartit pel Servei de Meteorologia.

El Servei de Meteorologia ha avisat de la possibilitat de tempestes fortes al llarg de la tarda a tot el país. Per això, s’ha activat l’alerta groga. Des de Protecció Civil s’ha fet també una crida a retirar objectes que puguin caure al carrer i a mantenir la precaució quan es facin activitats a l’exterior i a la carretera.

Amb la memòria encara present de les darreres tempestes que han afectat el país, els experts alerten que aquesta tarda es poden repetir xàfecs importants. Per això, s’ha activat l’avís groc. Es demana, concretament, que es treguin de finestres i balcons objectes que puguin caure per culpa del vent. També es reclama precaució a les activitats a l’exterior i a l’hora d’agafar el cotxe.

Des del Servei de Meteorologia s’avisa que hi haurà “un desenvolupament vertical dels núvols” que “pot afavorir les tempestes”. En aquest cas, s’alerta que poden ser “puntualment intenses” i “anar acompanyades de calamarsa”. 

Etiquetes

Comentaris

Trending