MascaretesAndorra n'entrega 633 al Govern i ja se n'han lliurat més de 2.000

Van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la Covid-19

-
-
MascaretesAndorra ha fet una tercera entrega de 633 mascaretes al Govern, aquest dimecres al migdia. D’aquesta manera, ja s’han entregat més de 2.000 mascaretes. Provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el ministeri de Salut per a l’elaboració de les unitats. Les mascaretes permeten la reutilització, ja que es poden netejar a temperatura de 60º .i esterilitzar-les tantes vegades com sigui necessari.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la Covid-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immunedeprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats.

Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol disposar de mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad. La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.

Etiquetes

Comentaris

Trending