Martí Rafel serà el nou home fort dels complexos turístics de Boí i Panticosa

Comentaris

Martí Rafel serà el nou home fort dels complexos turístics de Boí i Panticosa
Martí Rafel serà el nou home fort dels complexos turístics de Boí i Panticosa

Martí Rafel canvia Pal, Arinsal i Arcalís per Boí Taüll i Panticosa. El fins ara director general de Vallnord serà el nou home fort de la proposta turística i hotelera del Grupo Nozar, que gestiona els complexos d’oci de les dues poblacions pirinenques, a Lleida i Osca. Just quan en el marc de la reorganització del domini esquiable de les valls del nord Rafel estava acabant de veure com encaixava en la societat que gestiona les pistes de la Massana (EMAP), fa un mes que Nozar va trucar a la porta de l’experimentat ‘home de les neus’ i després de valorar-ho, donar-hi voltes i aconseguir algunes prestacions que considerava que necessitava per poder afrontar el repte, es va decidir a obrir una nova etapa professional. Un “canvi d’aires” que probablement necessitava, han assegurat fonts properes a la cara més visible de Vallnord després del distanciament entre la Massana i Ordino en la gestió i comercialització dels camps de neu.

Rafel continuarà estretament vinculat al món de la neu. Però ho farà més encara des d’una vessant comercial i més enfocada a qüestions d’allotjament. Sí que tant Panticosa com Boí gestionen petites estacions d’esquí. Però el seu fort són els complexos hotelers que hi van lligats. Amb hotels de gran luxe i balnearis inclosos. Rafel està il·lusionat amb la nova etapa i, alhora, expectant. Dimecres que ve mateix ja s’incorpora a la nova destinació laboral. Però no deixarà del tot Andorra. Formalment hi mantindrà encara la residència. Encara que passarà moltes hores a la carretera. La seva nova feina el requereix en tres punts diferents: Barcelona, on el Grupo Nozar té la base empresarial des d’on controla la divisió hotelera del conglomerat que va ser històricament immobiliari i no absent d’algunes dificultats majors; i, òbviament, Panticosa i Boí, un territori, aquest darrer, que coneix Martí Rafel folgadament.

Encara que podria haver continuat a la Massana, i concretament a EMAP, la seva sortida del projecte de Vallnord serà del tot amistosa més enllà de clàusules contractuals que hagin d’acabar de tancar les parts. Rafel tenia un contracte blindat al domini de les valls del nord andorranes i ara gaudirà d’una contractació inicialment indefinida a Nozar. El propi grup ha fet pública formalment avui la seva incorporació. L'empresa ha explicat que aquest nomenament s'emmarca en el procés de consolidació i creixement del grup, que recentment va iniciar tres promocions immobiliàries a Madrid.

L'objectiu del grup, que actualment dóna feina a més de 330 persones, és consolidar la seva aposta per les destinacions de referència de muntanya, entre el públic nacional i internacional. Actualment, Boí Taüll disposa de sis establiments hotelers de totes les categories, mentre que el Resort Balneari de Panticosa compta amb 8.500 metres quadrats i acull dos hotels d'alta gamma que sumen 300 habitacions. Rafel compta amb una llarga trajectòria en el món de la neu i el turisme de muntanya. Va formar part de la selecció espanyola d'esquí acrobàtic, va ser director, precisament, de l'escola d'esquí de Boí Taüll, mànager de la divisió d'hivern de HTM Sports Ibèrica, director de serveis generals de Pal Arinsal i el 2007 va ser nomenat director general de Vallnord.

Comentaris

Trending