Francesc Camp confirma Marc Casal com a número 2 de DA a Canillo

El conseller de Finances aportarà l’experiència de dos mandats al comú en un equip que es renovarà parcialment però mantindrà integrants de l’actual majoria

-
-
L’actual responsable de les finances comunals canillenques, Marc Casal, serà el número 2 de Francesc Camp en la candidatura que Demòcrates per Andorra (DA) prepara per a la parròquia de Canillo. Camp està configurant un equip de la seva confiança en què voldria compatibilitzar gent amb experiència en la gestió parroquial amb la incorporació de noves cares per oferir una renovació alhora que per intentar contrarestar una hipotètica llista rival.

Camp ja fa uns dies que hauria demanat al conseller de Finances la possibilitat de formar tàndem. Casal, que no sempre ha tingut clar continuar en l’activitat política comunal, hauria acceptat aquest dissabte la proposta. L’actual conseller ha jugat un paper cabdal en el mandat que ara s’acaba tant en la reordenació de les finances com en la modernització de l’administració, impulsant una decidida aplicació de les noves tecnologies per a moltes de les gestions de la corporació, tant internament com en relació amb els tràmits a realitzar pels administrats.

El candidat a cònsol major ha confirmat aquesta tarda, hores després que l'Altaveu avancés que Casal era l'elegit per ser el número 2 de la llista, que, efectivament havia accedit a la proposta. Com també ha avançat aquest mitjà, del conseller de Finances se'n valora l'experiència en la gestió comunal adquirida els dos darrers mandats. El cap de llista destaca que la presència de Marc Casal a la candidatura "ens permetrà activar des del 1er minut els projectes que presentarem".

 

Camp vol renovar en gran part el que ha estat l’equip de Josep Mandicó i David Palmitjavila aquests darrers quatre anys. Però hi ha peces, com podrien ser la consellera responsable d’aspectes socials, Rosa Maria Mandicó, o el responsable d’Urbanisme, Cerni Pol, que entrarien en el disseny continuista de l’equip. També és gairebé segur que repeteixi el màxim responsable de la comissió de Turisme, Miquel Casal. En tot cas, la confecció de la candidatura es cou a foc lent sabedors en aquest cas els demòcrates que hi ha un altre grup que s’està articulant a l’entorn d’Albert Torres i Dolors Cabot.

Comentaris (7)

Trending