Malestar en la concessionària de la futura estació d'autobusos per l'obertura d'un carrer paral·lel

Comentaris

Malestar en la concessionària de la futura estació d\'autobusos per l\'obertura d\'un carrer paral·lel
Malestar en la concessionària de la futura estació d\'autobusos per l\'obertura d\'un carrer paral·lel

La unió temporal d’empreses (UTE) del sector del transport concessionària de la futura estació nacional d’autobusos treu foc pels queixals amb la manera d’actuar del Govern. La concessionària no acaba d’entendre la decisió de l’executiu d’obrir el carrer paral·lel a la nova infraestructura sense que aquesta s’hagi encara posat en marxa i sense avisar els empresaris. Mobilitat va fer públic aquest dimecres que s'obria el vial al trànsit.

Els treballs per adequar la instal·lació encara no estan acabats i, segons algunes fonts, encara falten algunes setmanes perquè això succeeixi. No és gens clar que l’estació pugui entrar en servei aquest març, com l’enèsima previsió indicava. Més enllà dels treballs per equipar l’immoble, encara hi ha una petita part d’obra civil per fer. S’han de construir les dues illetes on s’han de col·locar les barreres de control d’accés, entrada i sortida, de la instal·lació.

Ara mateix no hi ha cap mena de vigilància -hi ha estat durant un temps- i tampoc no funcionen les càmeres de seguretat. Amb la qual cosa, l’obertura del petit vial que corre paral·lel a l’estació podria facilitar l’accés a les instal·lacions. Una vegada acabades les festes de Nadal, es van iniciar les tasques per cablejar tota l’estació i equipar-la amb els panells audiovisuals i altres elements. Aquesta feina anava a càrrec de la concessionària, que també es va haver de fer càrrec de l’adquisició de la màquina per al calefactor, que es va oblidar en el plec de bases per adjudicar la construcció de l’equipament.

Comentaris

Trending