Malestar de bars i restaurants de Riberaygua per 'la competència deslleial' d'Andorra Turisme al Cirque du Soleil

Comentaris

Malestar de bars i restaurants de Riberaygua per \'la competència deslleial\' d\'Andorra Turisme al Cirque du Soleil
Malestar de bars i restaurants de Riberaygua per \'la competència deslleial\' d\'Andorra Turisme al Cirque du Soleil
  • La presidenta de l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres envia una carta al ministre de Turisme i Comerç expressant la queixa
  • L'entitat agraeix que el Govern aposti per un espectacle únic com 'Scalada' però lamenta que dins el recinte del Parc Central hi hagi estands de restauració

Els comerciants de l’avinguda Riberaygua i travesseres han mostrat el seu “malestar” al ministre de Turisme, Francesc Camp, pel que vénen a considerar una mena de competència deslleial d’Andorra Turisme en relació als serveis de restauració que s’ofereixen a l’interior del recinte on des del cap de setmana el Cirque du Soleil ofereix una nova versió d’’Scalada’.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, va enviar fa uns dies al titular de Turisme i Comerç una missiva en nom, especialment, dels empresaris propietaris de bars i restaurants. El lament de l’entitat ve del fet que “anuncieu als espectadors la possibilitat de menjar a dintre del recinte abans de l’espectacle, cosa que perjudica directament als bars i restaurants de Riberaygua i Travesseres i és el principal motiu pel que ens veiem obligats a transmetre-us el nostre malestar”.

La carta signada per Pascuet insisteix davant el ministre en el fet que “sabeu que com a petits comerços ens és difícil competir amb els grans operadors dels principals eixos comercials. Però ara, ens trobem que tenim com a competència a un organisme oficial de Govern, a Andorra Turisme”. Abans de “posar un punt de restauració”, afegeix la nota, “ens hauria agradat que ens haguéssiu tingut en compte” i, per tant, lamenten “que no hagi sigut així”. Demanen que se’ls tingui en compte en futures edicions.

No obstant el malestar i els laments, l’associació destaca que el Cirque du Soleil és “un espectacle únic que agraïm per l’afluència de visitants que genera i per la notorietat que dóna al nostre país”. I afegeix que “des d’un principi, havíem entès que l’únic objectiu d’aquest esdeveniment era augmentar el nombre de visitants durant el mes de juliol i que generés un creixement del consum en tots els comerços en general”.

Comentaris

Trending