Andorra Makers es planta després que Benazet digués que produir protectors facials "no és útil'

Reivindiquen la seva feina i demanen si s'autoriza la iniciativa

Protectors facials d'Andorra Makers.
Protectors facials d'Andorra Makers.
Andorra Makers ha anunciat en un comunicat que atura tota la producció de protectors facials. Ho fan perquè el Govern, el ministeri de Salut o l'organització que calgui, pugui aclarir i detallar si realment aquesta iniciativa és d'utilitat, s'autoritza i es recolzada. La decisió arriba després de les declaracions d'aquest dimarts del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet sobre la seva iniciativa i la feina realitzada
 

El ministre ha dit que "actualment tenim un subministrament important de mascaretes i de material de protecció en general i, per tant el producte facial no és útil" i s'ha mostrar partidari de la fabricació de productes per evitar el contacte, per exemple, amb els panys de les portes o amb els botons dels ascensors. "Aquests són benvinguts", ha afegit.

Andorra Makers diu que des del minut zero el projecte ha nascut amb l’esperit d’ajudar, de contribuir intentant mitigar a Andorra la greu pandèmia que estem patint a nivell mundial. "Cap de nosaltres ens coneixíem inicialment, i tot i això en menys de 10 dies hem estat capaços de generar una cadena que aportés valor al Principat, o almenys això pensàvem. Sempre de forma altruista i sense cap finalitat ni esperit comercial". Recorden que el seu equip està format per enginyers, científics, makers i altres especialistes.

En el comunicat afirmen que "és  una llàstima, però esperem i desitgem que tots entengueu que ens trobem en una situació molt complicada. Volem ajudar, sabem que podem, i hem demostrat que és viable. El que tenim clar és que volíem i volem fer-ho alineats amb les necessitats del país, i no volem córrer cap tipus de risc, infringir cap normativa ni anar en contra de l’estratègia del país".


 

 

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending