L’USd’A qualifica de “pallassada” la comissió nacional de l’habitatge sense representació dels afectats

Ubach lamenta que l’ens que suposadament ha de posar remei als increments dels preus dels lloguers el formin persones que “no volen fer res” o que “neguen l’evidència”

La comissió s'ha reunit aquest dimarts per primera vegada.
La comissió s'ha reunit aquest dimarts per primera vegada.
La Unió Sindical d’Andorra (USd’A) considera “una pallassada” la comissió nacional de l’habitatge constituïda aquest dimarts. El seu màxim responsable executiu, Gabriel Ubach, ha posat l’accent en la composició de l’organisme que ha acordat, principalment, fer un cens de pisos buits i posar en marxa d’un estudi de mercat. “Algú ha vist algun representant dels afectats, dels qui pateixen els abusos”, ha vingut a dir el dirigent sindical.

Ubach ha lamentat que la posada en marxa d’aquest ens sigui, al seu parer, només “una maniobra de cara a la galeria” i “fer veure que es fa alguna cosa”. Però, ha recordat el secretari general de l’USd’A, cal veure que alguns dels principals comandaments de l’esmentada comissió són el ministre d’Afers Socials, Xavier Espot, “que no vol fer res”, i l’AGIA, “que nega l’evidència”. Per tant, Ubach ha remarcat que es tracta només d’una “pallassada”.

El dirigent de l’organització sindical ha insistit que “si realment es vol fer alguna cosa, amb 24 hores n’hi ha prou per solucionar-ho”. I ha recorda que l’USd’A ja va plantejar una mesura que evitaria els increments abusius que s’estan produint, tal i com el Raonador del Ciutadà està constatant setmana rere setmana. El col·lectiu sindical va demanar que es fixessin límits als preus en funció de la tipologia d’habitatge.

Etiquetes

Relacionat

Acord per fer un estudi seriós sobre el mercat de l’habitatge i un cens de pisos buits

Comentaris (1)

Trending