L’UdA amplia l’oferta de 'webinars' gratuïts per al mes de maig

Les formacions, d’una hora i mitja cadascuna, tractaran temes relacionats amb la creativitat, les emocions i la gestió de riscos empresarials

-
-
La Universitat d’Andorra (UdA) ha ampliat l’oferta de 'webinars' gratuïts sobre qüestions d’interès per a la ciutadania durant el confinament arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Es tracta de quatre noves propostes, totes elles en format virtual, que tindran lloc els dies 11, 12, 20 i 26 de maig entre les 17 i les 18.30 hores.

Aquests nous seminaris virtuals se sumen a les set propostes que ja es van iniciar a mitjans d’abril per donar eines per afrontar aquesta situació excepcional i de les quals encara se n’han de celebrar tres. Les noves propostes s’han organitzat arran de l’èxit que s’ha constatat durant les primeres sessions que s’han dut a terme. Així mateix, s’ha promogut un canvi de plataforma que ha permès ampliar l’aforament fins als 100 assistents. De fet, el nou programa de 'webinars' inclou la segona edició d’un dels seminaris ja impartits, que porta per títol 'Una oportunitat per estimular la creativitat', per donar cabuda a totes les persones interessades en participar-hi.

Els nous webinars, d’una hora i mitja cadascun i tots ells a càrrec de professionals experts en cadascun dels àmbits, tractaran temàtiques com la creativitat, el 'Design thinking', la gestió de les emocions, i també qüestions més econòmiques com la gestió de riscos empresarials.

El dia 11, Meritxell Cano parlarà sobre 'Una oportunitat per estimular la creativitat'.  L'endemà, Rafel Bisquerra tractarà la  'Gestió de les emocions en temps de crisi'; el dia 20 serà el torn d'Ivan López amb  una introducció a l’'Enterprise Risk Management (ERM)', i tancarà el cicle el dia 26 Cristina Puigcercós  amb  'Imaginació, creativitat i innovació. Design thinking per a la innovació social'

 

 

 

Comentaris

Trending