Liberals tem que el pressupost per aquest 2017 no s'ajusti a la realitat

Comentaris

Liberals tem que el pressupost per aquest 2017 no s\'ajusti a la realitat
Liberals tem que el pressupost per aquest 2017 no s\'ajusti a la realitat

Liberals d’Andorra tem que el pressupost elaborat pel Govern per aquest 2017 no respongui a la realitat. Per evitar dubtes i suspicàcies, el conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi ha entrat una demanda d’informació a Sindicatura demanant explicacions, en aquest cas a Andorra Telecom, sobre la darrera de les xifres que li fa ballar el cap. En aquest cas, un major estalvi del previst amb l’apagada de les línies telefòniques de coure.

Naudi s’ha interessat per la qüestió després de constatar una diferència de 400.000 euros entre les xifres publicades pels mitjans de comunicació a partir de les explicacions de responsables d’Andorra Telecom i allò que la parapública fa constar en el pressupost per aquest exercici acabat de començar. Es dóna la circumstància que la diferència és “una quantitat gens menyspreable” ha apuntat Carles Naudi, tenint en compte que els comptes encara no s’han portat al Consell General el que implica “votar un pressupost amb 400.000 euros menys d’estalvi del previst” ha alertat. 

En concret, i segons recullen els mitjans de comunicació, el director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, va avançar en roda de premsa aquest dilluns, 2 de gener, que la parapública s’estalviarà 1,5 milions d’euros amb l’apagada del coure, en deixar de mantenir una infraestructura del tot obsoleta i en passar totes les comunicacions fixes a la fibra. 

El conseller general liberal es mostra sorprès per l’augment significatiu d’aquest estalvi “és sorprenent com de sobte apareixen 400.000 euros més d’estalvi per l’apagada del coure” exposa, alhora que afegeix “per això, hem entrat una demanda d’informació perquè se’ns expliqui aquesta gran diferència entre la xifra publicitada i la que recull el pressupost” uns comptes que recordem encara no han estat votats al Consell General. 

Tot i això, ha volgut remarcar que “sempre és una bona notícia aconseguir un estalvi superior al previst” però es mostra preocupat “per si hi ha més partides que tinguin un desviament tan important com el de l’estalvi en l’apagada del coure” fet que voldria dir “que estem votant un pressupost que no reflecteix la realitat” ha sentenciat.

Comentaris

Trending