Liberals reclama més inversió a la Cortinada vist el creixement que ha experimentat

Comentaris

Liberals reclama més inversió a la Cortinada vist el creixement que ha experimentat
Liberals reclama més inversió a la Cortinada vist el creixement que ha experimentat

Liberals d'Andorra (Ld'A) Independents d'Ordino ha reclamat aquest dimecres que el comú, sigui el que sigui, ha de prestar més atenció a la Cortinada vist el creixement que ha experimentat i com n'és d'important des del punt de vista turístic. A banda de demanar que s'accelerin els projectes que ja hi ha en curs al poble, també consideren que s'hauria de fer des d'una zona lúdica per a infants com millorar les voravies.

La candidata liberal a cònsol menor, Eva Choy, i l'integrant de la llista Óscar Sánchez s’han desplaçat aquest dimecres a Sornàs i a la Cortinada, i precisament ha estat en aquest punt que la segona de la llista ha volgut manifestar la deixadesa des les infraestructures. “Creiem que la falta d’atenció en aquest indret de la parròquia és degut a que la Cortinada ha crestut molt en el darrers anys i per aquest motiu s’hauria d’invertir molt més en aquest punt d’Ordino".

Des de la candidatura encapçalada per Sandra Tudó, es proposa abastir la zona amb més infraestructures i alleugerir els projectes que actualment estan en desenvolupament. “Aquesta part de la parròquia és un punt estratègic, la Cortinada ha crescut en nombre d’habitants i a més és un punt d’interès turístic perquè és on s’inicia la ruta del ferro. La zona necessita un aparcament perquè els vehicles, tant de visitants com de locals, puguin estacionar de manera ordenada i sense molestar als habitants d’aquest espai. D'altra banda és necessari abastir aquest punt d’interès amb una zona lúdica per infants”.

Eva Choy, candidata número dos a la llista per Liberals Independents, a la parròquia d’Ordino, ha manifestat en les seves declaracions que actualment la voravia no té les condicions que es necessiten per facilitar el pas als vianants. “La voravia actualment és molt estreta i perillosa. És necessari fer-hi els acondicionaments adients perquè la infraestructura sigui cómode i segura per la gent que hi circula a peu”. 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.