Liberals no descarta reeditar el pacte amb Coalició d’Independents a Andorra la Vella

Representants del comitè parroquial liberal ja haurien contactat amb membres del grup que va promoure la difunta Rosa Ferrer arribat a oferir fins i tot el primer lloc d’una eventual llista

Jordi Minguillón, Víctor Pintos i Jordi Cabanes ja van formar equip fa quatre anys.
Jordi Minguillón, Víctor Pintos i Jordi Cabanes ja van formar equip fa quatre anys.
Responsables del comitè parroquial liberal d’Andorra la Vella no descarten intentar reeditar el pacte establert fa quatre anys amb la Coalició d’Independents (Cd’I), la formació que al seu dia va impulsar la difunta Rosa Ferrer, per tal de presentar una candidatura conjunta als comicis comunals del 15 de desembre vist que l’oferta dels demòcrates no els convenç i, ara per ara, Conxita Marsol no està disposada a situar cap liberal més amunt del tercer lloc d’una eventual llista conjunta.

Segons fonts properes a les formacions que aquests darrers anys han treballat plegades al comú de la capital sota el paraigua liberal -i en nom seu, els dos consellers a la minoria, Jordi Minguillón i Víctor Pintos-, vist que Liberals d’Andorra no obté de cap de les maneres el segon lloc de la que s’hauria denominar Sumem per Andorra la Vella, els liberals estan decidits a anar per lliure. Però voldrien eixamplar la base i en aquest sentit haurien contactat amb Cd’I, que es deixa estimar com ho ha fet també, de forma més formal amb els Demòcrates i més oficiosament pel PS.

Alguns dels representants liberals, com la consellera general Sílvia Ferrer, haurien arribat a plantejar la possibilitat que Cd’I ostenti el lideratge d’una eventual candidatura conjunta. En aquest marc, s’hauria posat sobre la taula, per exemple, el nom de l’exconseller general i comunal i comerciant Ton Armengol. Un altre dels membres de Cd’I que apareix en les travesses per poder concórrer a les eleccions, s’haurà de veure conjuntament amb qui, és el també exconseller comunal Jordi Cabanes.

Cd’I, que per molt que deixés caure la possibilitat d’acudir en solitari als comicis ara per ara no té capacitat per fer-ho, escolta cants de sirena de totes bandes. I no serà fins la setmana entrant que decidirà finalment quin serà el seu posicionament. Cabanes, segons les fonts, seria el representant del grup parroquial que tindria més possibilitats d’anar en algun lloc elegible de la candidatura amb la qual s’arribi a una entesa.

Comentaris (1)

Trending